Inloggen   |  Account aanmaken    |   Winkelwagen  (0) Nederland
Valuta
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Beleid van de terugkeer: Wij zullen het probleem te verhelpen, Fast

Plaats een terugkeer

Wij willen dat u de liefde schoenen, sokken, tassen of andere items die u besteld bij de site! Als u niet tevreden bent met uw bestelling om welke reden dan ook, dan kunt u het rendement van uw goederen voor refund.We akkoord met de terugkeer van ongedragen goederen * voor maximaal 90 dagen vanaf de dag dat de bestelling is afgeleverd. We raden probeert op schoenen binnenshuis te zorgen dat ze fit en naar wens is voordat je ze naar buiten te gebruiken.

Als u eventuele gebreken ervaren vakmanschap, zullen wij graag het product vervangen - geen vragen gesteld. We zijn trots om u de beste kwaliteit producten te brengen en we staan ​​achter hen 100%. Neem contact op met de klantenservice voor vervanging van een defect product.

Items gemarkeerd als definitieve verkoop niet in aanmerking komt om te worden geretourneerd.

Uw rendement optie hangt af van hoe je het product hebt gekocht.

 RETURN

Returns - vasteland van de VS

Klanten in de continentale Verenigde Staten komen in aanmerking voor gratis retourzending. Wij bieden u een prepaid UPS-label om de navigatie in een handomdraai te maken. Om uw rendement te voltooien:

Log in op jouw account. Heb je geen account? Zie Returns - continentale VS

Klik op "Bestellen" aan de linkerkant.

Aan elk van de pakketten afgeleverd zien, klikt u op het ordernummer.

Zoek de zending met het item dat u wilt terugkeren, klik op "Return product (en)".

Schakel het selectievakje (s) naast het item (s) u wilt terugkeren en klik op Doorgaan.

Selecteer een reden voor de terugkeer en klik op Maken Return.

Klik op "Print Label" om uw Return Bevestiging pagina te schrijven en label onmiddellijk terug te keren, of selecteer "E-mail Label" als u liever wilt afdrukken op een later tijdstip. Omvatten Return bevestigingspagina pakket voor een snellere verwerking.

Bevestig de terugkeer label aan uw pakket en laat het op de dichtstbijzijnde UPS locatie.

Wij bieden gratis verzending op slechts directe uitwisseling. Merk op dat alle andere aangiften een $ 6,95 kosten in rekening gebracht. Voor directe uitwisseling: voeg een terugkeer slip bij het aanvragen van een label met de nieuwe grootte en kleur je wilt proberen in ruil. Wij zullen uw verzoek voor de uitwisseling van dezelfde stijl in een verschillende grootte en / of kleur te eren.

Returns - Alle andere locaties

Klanten in Alaska, Hawaii, Amerikaanse gebiedsdelen, APO en FPO en alle andere locaties buiten de Verenigde Staten zijn verantwoordelijk voor de retourzending. U kunt de drager van uw keuze te gebruiken, maar we raden u aan een service die het volgen biedt te gebruiken. U bent verantwoordelijk voor de goederen tot ons magazijn bevestigt de ontvangst. Om uw rendement te voltooien:

Log in op jouw account. Heb je geen account? Zie Returns - All Andere sites

Klik op "Bestellen" aan de linkerkant.

Aan elk van de pakketten afgeleverd zien, klikt u op het ordernummer.

Zoek de zending met het item dat u wilt terugkeren, klik op "Return product (en)".

Schakel het selectievakje (s) naast het item (s) u wilt terugkeren en klik op Doorgaan.

Selecteer een reden voor de terugkeer en klik op Maken Return.

Klik op "Print Label" om uw Return pagina Bevestiging onmiddellijk te schrijven, of selecteer "E-mail Label" als u liever wilt afdrukken op een later tijdstip. Omvatten Return bevestigingspagina pakket voor een snellere verwerking. Merk op dat u alleen een pakbon afdrukken, zelfs als de knop zegt "Print label"

Volg de bovenstaande stappen terug te keren.

 * We definiëren ongebruikte goederen in perfecte staat, bevat nog steeds de originele labels en in de originele verpakking. Keer terug zullen niet worden geaccepteerd als het punt vertoont geen duidelijke tekenen van slijtage of niet in dezelfde staat waarin het werd ontvangen. Alle originele verpakking en materiaal - met inbegrip van dozen, handleidingen, garantie kaarten, instructie-dvd's en andere materialen in de oorspronkelijke zending - moet worden teruggestuurd met uw goederen.
Welkom in onze winkel!